Ett av Göteborgs bästa öl- och whiskysortiment
Boka bord
Öppettider
Söndag
13-21
Lördag
12-01
Fredag
11-01
Ons-Tor
11-24
Mån-Tis
11-23

À la carte

À la carte

Förrätter - Förrätter

Toast Skagen

På rostat bröd, toppad med löjrom

Chopped shrimps in mayonnaise with red onion, served on toast and topped with bleak roe

119: -

Kantarellsoppa

Med riven Västerbottenost och bröd

Chanterelle soup with grated Västerbotten cheese, served with bread

109: -

löjrom

På rostat bröd med syrad grädde och hackad rödlök

Bleak roe served on toast with sour cream and chopped red onion

 145:-
Vitlöksbröd med aioli

Garlic bread with aioli

65: -

Fiskrätter - Fish

Fiskgratäng

Pocherad rödspättafilé med räkor i hummersås samt pommes duchesse

Fish  gratin; poached plaice fillet with shrimp in lobster sauce and pommes duchesse

 199:-

Torskrygg

Brynt i smör och bakad i ugnen, serveras med potatisbakelse och kräftsky

Cod browned in butter andbaked in the oven, served with potato cake and crayfish gravy

 245:-

Lax

Gremolatabakad lax på rostade rotfrukter med grillad grönris och citronsmör

Gremolata baked salmon on roasted root vegetables with grilled green asparagus and lemon butter

 219:-

Kötträtter - Meat

Flamberad pepparstek

200g av finaste biten på oxfilén, flamberas vid bordet och serveras med potatisgratäng, baconlindad sparris och grönpepparsås

200g of the finest cut of a beef tenderloin, table side flambéed, served with potato gratin, bacon wrapped asparagus and green pepper sause

295: -

Plankstek

Grillad ryggbiff med en del av fettkappan kvar, serveras på planka med pommes duchesse,
bearnaise, grönpepparsås samt kryddsmör

Planksteak: grilled beef with part of the fat gown left, served with pommes duchesse, béarnaise, green pepper sauce and herb butter.

269:-

Filé mignon black and white

Oxfilé och kalvytterfilé med tryffelsås och bearnaise, serveras med pommes frites

Beef and veal with meat sauce and béarnaise, served with french fries

 269:-

Högrevsburgare

Grillad med briochebröd, bacon, pepparjack-ost, rostad lök, bifftomat, isbergssallad och husets dressing, serveras med fries och aioli

Grilled prime rib burger with brioche bread, bacon, pepperjack cheese, roasted onion, beefsteak tomato, iceberg lettuce and our own hamburger dressing, served with French fries

  195:-
Grillad kalventrecôte

Serveras med friterad klyftpotatis, kryddsmör samt béarnaise

Grilled veal entrecöte served with deep fried potato wedges, herb butter and béarnaise

   199:-

Övriga rätter - Övriga rätter

Kikärtsbiffar

Serveras med pickled redlök, ört-crème fraîche och friterad klyftpotatis

Chickpea pattiesserved with herb crème fraiche and deep fried potato wedges

185:-

Pasta

Tagliatelle i krämig skaldjurssås med räkor, kräftstjärtar och musslor

Tagliatelle pasta in a creamy seafood sauce with shrimps, crayfish tails and mussels

189:-

Gott plock

Kallskurna delikatesser och ostar

Cold-cut delicacies and cheeses

149:-

Erbjudande - Special offer

Måndag till fredag 11:00-18:00

Erbjudandet kan ej kombineras med Enjoy

Grillad kalventrecôte

Serveras med friterad klyftpotatis, kryddsmör samt béarnaise

Grilled veal entrecôte served with deep fried potato wedges, herb butter and béarnaise


Inklusive veckans öl / ett glas husets vin 199:-

Including a beer of the week or a glass of our house wine

Inklusive läsk 179:-

Including a soft drink

Desserter - Desserts 

Chokladpaj 
Serveras medbjörnbärskompott, karamelliserad vaniljpudding samt rostad kokos

Chocolate pie served with blackberry compote, caramelized vanilla pudding and roasted coconut

99: -

Vaniljglass med konjakskokt päron

Serveras med vit chokladsås och mandelflagor Vanilla ice cream with Congac boiled pear, white chocolate sauce and almond flakes

89: -

Friterad Camembert

Med hjortronsylt, apelsin och friterad persilja

Deep fried Camembert with cloudberry jam, orange and deep fried parsley

109:-
Tryfflar
Två tryfflar
Two kind of truffles
 69: -

Boka bord

Boka bord på telefon 031-13 20 22. Du kan också använda vår online-bokning nedan. OBS! Vi ber Er reservera bord senast en dag innan önskad ankomst.

Book a table by phone +46 31 13 20 22. You can also use our online booking below. Note! We ask you to book at latest one day before your arrival.

X