Ett av Göteborgs bästa öl- och whiskysortiment
Boka bord
Öppettider
Söndag
13-21
Lördag
12-01
Fredag
11-01
Ons-Tor
11-24
Mån-Tis
11-23

Á la carte

Vintermeny (23/11-31/12)

Förrätter - Starters

Toast Skagen

På rostat bröd, toppad med löjrom

Chopped shrimps in mayonnaise with red onion, served on toast and topped with bleak roe

119:-

Sill på planka 

Inlagd sill, senapsill och lingon- och punschsill från Klädesholmen

Pickled herring, mustard herring and lingonberry and punsch flavored herring

119:-

Löjrom

På rostat bröd med syrad grädde och hackad rödlök

Bleak roe served on toast with sour cream and chopped red onion

 145:-
Vitlöksbröd med aioli

Garlic bread with aioli

65:-

 

Fiskrätter - Fish dishes

Fiskgratäng

Pocherad rödspättafilé med räkor i hummersås samt pommes duchesse

Fish gratin; poached plaice fillet with shrimp in lobster sauce and pommes duchesse

199:-

Torskrygg

Brynt i smör och bakad i ugnen, serveras med potatisbakelse och kräftsky

Cod browned in butter and baked in the oven, served with potato cake and crayfish gravy

245:-

Lax

Gremolatabakad lax på rostade rotfrukter med grillad grön sparris samt citronsmör

Gremolata baked salmon on roasted root vegetables with grilled green asparagus and lemon butter

 219:-

Kötträtter - Meat dishes

Grillad lammfilé

Serveras med ugnsrostade höstprimörer och rostad vitlökssky

Grilled lamb fillet served with root vegetable gratin and roasted garlic gravy

235:-

Pepparstek

200g av finaste biten på oxfilén, flamberas vid bordet och serveras med potatisgratäng, baconlindad sparris samt grönpepparsås

200g of the finest cut of a beef tenderloin, table side flambéed, served with potato gratin, bacon wrapped asparagus and green pepper sauce

295:-


 

Filé mignon black & white

Oxfilé och kalvytterfilé med tryffelsås och bearnaise, serveras med pommes frites

Beef tenderloin and veal tenderloin with truffle sauce and béarnaise, served with French fries

 269:-

Högrevsburgare

Grillad med briochebröd, bacon, pepperjack-ost, rostad lök, bifftomat, isbergssallad och husets dressing, serveras med pommes frites och aioli

Grilled prime rib burger with brioche bread, bacon, pepper jack cheese, roasted onion, beefsteak tomato, iceberg lettuce and our own hamburger dressing, served with French fries and aioli

  195:-
Grillad kalventrecôte

Serveras med friterad klyftpotatis, kryddsmör samt béarnaise

Grilled veal entrecôte served with deep fried potato wedges, herb butter and béarnaise

   199:-

Övriga rätter - Other dishes

Kikärtsbiffar

Serveras med picklad rödlök, ört-crème fraîche och friterad klyftpotatis

Chickpea patties served with herb crème fraiche and deep fried potato wedges

185:-

Pasta

Tagliatelle i krämig skaldjurssås med räkor, kräftstjärtar och musslor

Tagliatelle pasta in a creamy seafood sauce with shrimps, crayfish tails and mussels

189:-

Gott plock

Kallskurna delikatesser och ostar

Cold-cut delicacies and cheeses

149:-

Erbjudande - Special offer

Måndag till fredag 11:00-18:00

Erbjudandet kan ej kombineras med Enjoy

Grillad kalventrecôte

Serveras med friterad klyftpotatis, kryddsmör samt béarnaise

Grilled veal entrecôte served with deep fried potato wedges, herb butter and béarnaise


Inklusive veckans öl / ett glas husets vin 199:-

Including a beer of the week or a glass of our house wine

Inklusive läsk 179:-

Including a soft drink

Desserter - Desserts 

Ris à la malta 
Serveras med safftran och kanelbiscotti samt husets saftsås

Served with a saffron- and cinnamon biscotti and berry sauce

79:-

Vaniljglass med konjakskokt päron

Serveras med vit chokladsås och mandelflagor
Vanilla ice cream with Cognac boiled pear, white chocolate sauce and almond flakes

89:-

Friterad Camembert

Med hjortronsylt, apelsin och friterad persilja

Deep fried Camembert with cloudberry jam, orange and deep fried parsley

109:-
Tryfflar
Två tryfflar
Two kind of truffels
 69:-



Boka bord

Boka bord på telefon 031-13 20 22. Du kan också använda vår online-bokning nedan. OBS! Vi ber Er reservera bord senast en dag innan önskad ankomst.

Book a table by phone +46 31 13 20 22. You can also use our online booking below. Note! We ask you to book at latest one day before your arrival.

X