Ett av Göteborgs bästa öl- och whiskysortiment
Boka bord
Öppettider
Söndag
13-18
Lördag
12-22
Fredag
11-22
Tor
11-22
Mån-Ons
11-19

Quiz

Varje torsdag 19:00

Torsdag 2/4 ber vi om ert stöd. Som många andra restauranger har vi en tuff period framför oss. Håll er hemma om ni känner er det minsta sjuka, men hjärtligt välkomna annars!

Varje torsdag klockan 19:00 håller quizmaster Linus i ett underhållande och finurligt quiz, med frågor i allehanda ämnen, och med musikledtrådar mellan frågorna.

Varje kväll tävlar ni om ett presentkort. Dessutom har vi en säsongsliga som sträcker fram till 14/5. De tre lag som samlat ihop flest poäng under säsongen vinner FINA priser! Det enda som krävs för att vara med är att behålla samma namn, och att minst en originalmedlem är med vid varje tillfälle. Dessutom måste ni komma ihåg att lämna in svarsformuläret till QM efter avslutat quiz.

För bordbokning ring 031-132022 eller maila till info@golden-days.se. Glöm inte att meddela att ni vill vara med på quizet.
Hjärtligt välkomna!

Torsdag 26/2:
Corona stoppar oss inte! 12 lag, utspridda över lokalen och sittandes på sina platser stöttade oss. Röva Röva vann, och är nu bara 10 poäng ifrån Team Hobbe i vårligan.

Torsdag 19/2:
Trots coronakrisen tog sig åtta lag hit och hade en trevlig kväll. Röva Röva tog hem vinsten, och närmar sig topplaget Hobbe som inte medverkade. Endast ytterligare ett lag från topplistan var med, Your local street cats, vilka bara var tre poäng efter Hobbe.

Torsdag 12/3:
16 Coronatrotsande lag gjorde upp ikväll, och Jesus Quiztus fällde GAIS & Dolls på mållinjen. Stort tack alla som var med!

Torsdag 5/3:
En torsdag med Röva Röva i storform som slog Detroit Rock Quizty på utslagsfrågan. Härlig stämning i lokalen som bådar gott inför många roliga quiz under slutet av vintern och fram på vårkanten! Glöm för allt i världen inte att boka in er till 19/3! Kommer bli ett quiz med extra allt. Men först ses vi på torsdag 12/3. Boka gärna bord innan för bästa plats.

Torsdag 27/2:
Säsongsrekord i antal lag denna kväll. Det börjar likna fornstora dagar, vilket bäddar för att quizmaster Linus målsättning efter knappt två års uppehåll ser ut att finnas inom räckhåll - fullbokat varje quiz under höstsäsongen 2020!
Glädjen som kvällens trotjänare Röva Röva visade efter att ha kämpat till sig sin första seger var underbar!
Missa inte att boka in er 19/3, då vi kommer ha ett extra genomarbetat quiz, med många deltagande lag, många krystade ledtrådar, och ännu fler skratt! Boka gärna på telefon: 031-132022 (glöm inte att säga att ni vill vara med på quizet!)

Torsdag 20/2:
Kvällen dominerades av GAIS & Dolls, som fick varma applåder av övriga lag efter att ha tagit hem segern. Flera andra lag hade fina poäng även de, och framförallt Blockbusters stod upp fantastiskt bra - 27 av 38 poäng med endast två spelare i laget. Magiskt!
Nu tar vi nya tag och ses på torsdag 27/2. Hjärtligt välkomna! :-)

Torsdag 13/2:
Nu börjar det ta sig med antal lag! Jag räknar med att det tar ett tag innan vi fyller ut lokalen som vi gjorde innan jag slutade för knappt två år sedan, men det känns i luften att vi är på väg åt rätt håll. Två gamla lag från den tiden gjorde säsongsdebut idag; dels gamla mästarna BMITN + ½ Rosa Helikopter, som historiskt var rena gudarna på att lösa långsökta rebusar. Kul att ni hittat tillbaka! Dessutom Jänsby Crew som var trogna besökare och om jag inte missminner mig vann ett par kvällar.
Kvällens vinnare blev GAIS & Dolls. Jag fick åtminstone nöjet att håna dem i en fråga... :-)
Hoppas ni alla kommer tillbaka nästa torsdag!
/Quizmaster Linus
PS. Torsdag 19/3 kommer bli något utöver det vanliga. Boka in er redan idag! Extra roligt quiz, extra priser, extra många deltagare och extra många skratt utlovas denna kväll!

Ligatopp våren 2020

(uppdaterad 27/3)

Team Hobbe258
Röva Röva
248
Dressinen
185
Släkten är värst
128
GAIS & Dolls
125
Your Local Street Cats
71
BMITN + ½ Rosa Helikopter50
Ost i motljus41
Huvud, axlar, knä & tåtmonstret
33
Jesus Quiztus32

Boka bord

Boka bord på telefon 031-13 20 22. Du kan också använda vår online-bokning nedan. OBS! Vi ber Er reservera bord senast en dag innan önskad ankomst.

Book a table by phone +46 31 13 20 22. You can also use our online booking below. Note! We ask you to book at latest one day before your arrival.

X